Bruker ofte squash i gratenger eller stekt sammen med sopp, men tenkte nå å prøve den med fyll. Fyllet hakkes i småbiter og hives i panna med det andre
F. y. l. t. e. p. a. r. i. k. n. s. m. f. u. o. g. ,. d. v. J. h. j. H. ø. D. b. q. c. å. æ. P. E. 4. 3. 1. 8. 5. /. 2. 0. L. K. -. T. B. S. A. I. @. #. d l
Squashogpaprika fylt med kyllingkjøttdeig og toppet med ost. Kyllingkjøttdeig stekt i panna med en boks hermetiske tomater, oregano, salt, pepper, hvitløk, paprikapulverog chili
Det er noe med smaken av soyasaus som kan være så sinnssykt vanedannende og sammen med frityrstekt biffkjøtt får du en nesten uimotståelig smakskombinasjon
Riv squashenog klem ut vannet hvis den virker bløt. Bestemors oppskrift har jeg jo fortsatt i arkivet, men den er basert på hvetemel og inneholder ganske mye sukker
Sett tett lokk på med en gang. Del paprikaene i to, ta ut kjernene og skjær opp i tykke strimler. Kok opp alle ingrediensene til laken og rør til sukkeret er oppløst
Mais eller ris er også veldig godt å ha i paprikaen sammen med dette. Du kan fylle dem med nesten hva som helst, og i denne oppskriften har jeg valgt å bruke løk, fetaost, vegetarf'ärse/kjøttdeig og deilige urter som får godgjøre seg i litt fløte
paprika (tyrkerne har til ogmed en egen type som brukes til nettopp dette, litt mindre ogmed mye tynnere vegger enn paprikaene vi er vant til i Norge), squash, aubergine, tomat, løk – ja, som det så ofte er er det bare fantasien som setter grenser
Heisann, da er det en ny uke med nye muligheter. Jeg hadde grovhakkede tomater, rød paprikaog koriander til + deilig olje, eddik og krydder som nevnt over fra Olivers & Co
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.