Dagens middag er for enkel, god og rask for at det ikkje skal deles. Derfor er ovnsbaking genialt, tar noken minutter å kutte i en form, og deretter inn i ovnen - så lager resten seg sjølv mens man kan gjere andre ting
Når eg lager noke nytt tar det gjerne dager, veker og måneder før det havner her på bloggen. Denne søtpotetpaien lagde eg til middag igår - og det seier litt om kor gira eg er på å dele oppskrifta, for denne var F
Heisann, og god Søndag alle sammen. Det er veldig lenge siden eg har hatt en slik dag der eg låser ute omverdenen, får kjøkkenet for meg sjølv og lager alt som faller meg inn der og da
Det er jo nesten som pizza med grønnsaksbunn, og det er en fantastisk god kvardagsmiddag. Denne gangen fylte eg sopp og squash, men du kan også fylle paprika i alle farger, tomater, løk, aubergine, søtpotet osv - med akkurat det fyllet man ønsker
Da vi dro på jobb måtte vi skrape is av bilvinduene, og setevarmen ble skrudd på. Luften er klar og trærne lyser i en fargeblanding av rødt, gult, orangsj, mørkebrunt og grønt
Uansett hvordan vi tilbereder laks så er det sunn mat med viktige næringsstoffer, laks er en av de fiskesorter som er viktig å spise opptil flere ganger i uken, og siden vi spiser laks så ofte, gjelder det å variere
Oppskrifta er rask & enkel, og man kan variere den etter kva ingredienser man har tilgjengelig. Dei kan fint lages glutenfri ved å bruke glutenfri havregryn og valgfri tørrvare
navnet går for det samme, men etter mi meining syns eg banankake høres søtare og bedre ut. Eg fekk spørsmål om oppskrift og då var det berre å sette i gang ny bakerunde, og med noken justeringer blei kaka blei hakket bedre enn forrige gang -
Fersk laks, friske grønsaker og nudlar. Del fisken og grønsakene i bitar, og finhakk chilien. Steik fisken i litt varm olje, og ha grønsakene i panna etter eit lite minutt
Det er egentlig litt feil å kalle det en waldorfsalat, for det mangler både druer og selleri – men jeg har med det som er viktigst i mine øyne, nemlig epler og valnøtter
Min absolutt favoritt pizzabunn er og forblir tunfiskpizzavarianten. Den er saftig, får en sprø skorpe, er kjempeenkel å lage, går fort, krever ingen heving og smaker digg
Det er Søndag og ei ny veke står for tur. Det er nok fleire som er middagsleie og trenger ny inspirasjon til kvardagsmiddager, som både smaker godt, er sunt og går relativt fort etter man kommer heim fra en lang dag
Spiser du lite kylling eller torsk, rett og slett fordi du ikkje syns det smaker så masse. Det er ikkje så masse som skal til, her er tre tips til sunn og velsmakende kylling & torsk -
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.