Lammefrikasse smaker alltid like godt og spesielt god blir lammefrikasse når den er spekket med masser av høstens gode ferske grønnsaker, da er den en fryd for både øyne og gane
Gro's Lammefrikasse. Lammefrikasse og hønsefrikasse. Barnsdomsminner. 24. 03. 2016 kl. 21. 22 i. Middag. Én kommentar. Dette er jo bare så nydelig godt
Andre ting som også er veldig godt i denne retten, men som jeg ikke brukte i denne oppskriften er. Frikassé er noe mamma ofte lagde hjemme på søndager da jeg var liten
OPPSKRIFT. Jeg er veldig glad i frikasse, bådelammefrikasse og hønsefrikkase. Noen ganger , når jeg ikke har så godt tid, lage jeg bollefrikasse, altså med farsedeig istedet for annet kjøtt
Etter mange år i Spania uten tilgang på norsk lammekjøtt hadde jeg glemt hvor godt det også er med lammefrikasse, og egentlig er jo frikasse også tradisjonsmat vil jeg si, så endelig - nå ble det frikasse og nydelig smakte det
Når man snakker om høstens lammefrikassé, blir alle litt møre i blikket. Dette er skikkelig helgemat. Kjøttet skal stelles godt med, så lammekjøttet blir så delikat og skjønt som bare dét
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.