Igår hadde viendeiligmiddagmedrotgrønnsaker og grytekjøtt/ sosekjøtt. Vi har på bildet alle grønnsakeneiterninger, men det kan også være godt å mose grønnsakenemedenhåndmikser og ha for eksempel litt creme fraishetil
Uansett, gryten ble veldig god den og vil du forsøke denneoppskriften så kommer den her. Dennegryten er laget medflatbiff som egner seg veldig godt tilgryteretterhvisden er riktig behandlet og godt mørnet
Skjær løkeni tynne skiver, renssjalottløken og hakk hvitløken, ha mere smør/olje på stekepannen og la all løken surre tilden begynner å få litt farge før du heller denigrytenmed kjøttet
Det er ikke mandag i dag, men jeg våger meg likevel ut medenvegetargryte. Rens og del løken og de andre grønnsakene, ha smør iengryte og fres litt og litt av grønnsakene
Server gryterettendampende varm med salat og godt brød og/eller tortillachips. Skjær paprikaibiter, purre iringer, finhakkchili og tilsettgrønnsakeneigryten
Nå har det nettopp igjen vært debatt om hvorvidtøkologisk er sunnere eller ei, men jeg velger å tro at et dyr som har fått naturlig mat ser bedre ut innienn et som har levd på, si, soya, og som har fått plentymedmedisiner hele livet
(Inspirert av oppskrift på Trines Matblogg og på klikk. Slik er det også meddennegryten. Brun kjøttet ien stekepanne med olje og ha det over ikasserollen
Ofte, så putter jeg bare kjøtt og løk oppi, jevner ut medmaisena og har i salt og pepper, mendennegangen fant jeg ut at jeg skulle prøve å lage enalt-i-ettgryte
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.