· Strø litt mel over deigen, og ha plastfolie over bakebollen. Sett til heving på kjøkkenbenken i 18–20 timer
· Når deigen er ferdig hevet, strøs godt med mel på enten en bakeplate av plast eller et bakepapir. Hvelv deigen på melet, og brett den løse deigen cirka 8 ganger inn mot midten.
· Ha bakebollen over deigen, og la den stå til heving i nye 2 timer
· Etter cirka 1½ time settes ovnen på 270 grader, og den ildfaste gryten (gjerne av glass) settes inn i ovnen for oppvarming.
Følg Just another food story på facebook og på Instagram @justanotherfoodstory, og hashtag gjerne med #justanotherfoodstory, dersom dere gjenskaper noen av oppskriftene på bloggen
Mal ogbretteteknikk får du ved å følge linken under bildet. Ukeblader kan du benytte til dine helt personlige fingeravtrykk og har du servietter liggende, hva med å trylle de om til de vakreste kirsebærgrener
I dag håper jeg og kunne inspirere deg til å starte på juleproduksjonen. Det har kommet flere fine dies og stempeler den siste tiden og mange av de er brukt på kortet
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.