Skjær løken i tynne skiver, rens sjalottløken og hakk hvitløken, ha mere smør/olje på stekepannen og la all løken surre til den begynner å få litt farge før du heller den i grytenmed kjøttet
Oppskriften fant jeg på BBC GoodFood, hvor den med god grunn er en av de mest populære rettene. På en søndag passer det perfekt å lage en stor gryte som ikke krever stort annet enn tid
Bland det hele sammen og oppbevar på et tett glass. Vær obs på at krydder kan ha ulik styrke, feks chili som kjøpes i innvandrerbutikker, hold eventuelt litt igjen noe på mengden når du lager blandingen
Nå har det nettopp igjen vært debatt om hvorvidt økologisk er sunnere eller ei, men jeg velger å tro at et dyr som har fått naturlig mat ser bedre ut inni enn et som har levd på, si, soya, og som har fått plenty medmedisiner hele livet
Ta tilside ogpå en tallerken. Osmansk gryte er en tyrkisk gryterettmed som kan lages med oksekjøtt eller lammekjøtt, helst av bog, bankekjøtt eller lignende
(Inspirert av oppskriftpå Trines Matbloggogpå klikk. Ha løk, gulrot, ingefær, hvitløk, aprikoser, tomater, buljong, vann, appelsinjuice cayennepepper, kanelstang i lag med kjøttet i kasserollen og sett på kok
Det begnner bli en stund siden jeg kjøpte slow cookeren vår nå, men det blir sjeldent jeg drar den fram, da jeg ikke liker å gå fra ting som står på strøm
Det smaker godt med en varm grytepå denne årstiden, selv liker jeg veldig godt å lage "alt-i-en-gryte-eller-form-mat", det er lettvint, lite oppvask, og så passer maten seg selv for det meste
Ha det ferdigstekte kjøttet over i en gryte eller Crock-Pot sammen med hermetiske tomater, tomatpuré, laurbærblad, worcestersaus og de oppskårede grønnsakene
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.