Det er en stund siden jeg la ut en oppskrift her på bloggen så nå var det på tide igjen. Tar ofte bilder av maten vi lager så det er veldig lettvint å legge ved oppskrifter
Oppskrifter middag. Deretter steker du kyllingen på samme måte og tilsetter også pepper og salt. Ikke en middag jeg anbefaler å spise hver dag - men absolutt innafor på en lørdagskveld
Bali er en øy og provins i Indonesia, går ut i fra at det er denne eksotiske øya som retten har fått navnet sitt i fra, men vet ikke dette sikkert altså, noen som har en bedre forklaring til navnet
)Oppskrift. Pass på, sopp drikksmør. Dagens middag - kyllinggryte, nam nam. ) Mektig og god gryte ja, servert sammen med salat, raspa gulrot og masse paprika
Jeg hadde lyst på noe nytt. Start med å kutte opp løk, chili, paprika, koriander og legg det til side. Hakk opp kyllingfilet i terninger og brun raskt i litt smør på stekepanne
Så kom dagen, poden ville ha med seg en kompis hjem og tanken på slow-cooked tomatsaus forvitret idet jeg fant telefonnummeret til en av byens pizzarestauranter på telefonlisten min
Bloggen har selvsagt flere curryoppskrifter, som blant annet. På denne måten har jeg middag + restemiddag, samt at jeg slipper å lage middag hver dag og dermed får frigjort mer tid
Adapted from Oppskriftpå Nanbrød finner du her. Klikk for å dele på Twitter(åpnes i en ny fane)Klikk for å dele på Facebook(åpnes i en ny fane)Klikk for å dele på Google+(åpnes i en ny fane)Klikk for å dele på Pinterest(åpnes i en ny fane)Klikk for å dele på Reddit(åpnes i en ny fane)
Legg kyllingfiletene på topp, og hell på vann til det dekkes. Gryta ser riktignok helt rar ut, fordi jeg var så smart at jeg rørte litt for mye i den etter den hadde stått seks timer på benken
Denne retten fant jeg inspirasjon tilpå nettet. Jeg søkte litt rundt etter enkle, indiske retter med kylling og der fant jeg noe som likner på denne jeg endte opp med å lage
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.