Brun kyllingen på begge sider i en panne med smør og litt olje, ta ut kyllingen og sett til side. Klikk for å dele på Twitter (Opens in new window)Del på Facebook (Opens in new window)Click to share on Google+ (Opens in new window)Klikk for å dele på Reddit (Opens in new window)Click to share on Pinterest (Opens in new window)Click to email (Opens in new window)Klikk for å skrive ut (Opens in new window)Lik dette
Avkjøl kaken , ha på melisglasur og pynt med ristet kokos eller sitron konfetti. Pynt Rist litt revet kokos i en panne, avkjøl å strø over melisglasuren på kaka
Klikk for å dele på Twitter(åpnes i en ny fane)Klikk for å dele på Facebook(åpnes i en ny fane)Klikk for å dele på Google+(åpnes i en ny fane)Klikk for å dele på Pinterest(åpnes i en ny fane)Klikk for å dele på Reddit(åpnes i en ny fane)
Oppskriftenpå disse cookisene fant jeg i bladet Tara Frisk. #blogg #inspirasjon #helse #kosthold #hverdag #mat #kake #oppskrift #sunt #utensukkeroghvetemel #matfoross #familie #kos #mamma #høst #oktoberLegg til en kommentar Kokos cookies
Følg Just another food story på facebook og på Instagram @justanotherfoodstory, og hashtag gjerne med #justanotherfoodstory, dersom dere gjenskaper noen av oppskriftenepå bloggen
Oppskrift. ♥ Skjær kylling i mindre biter og wok i en panne på høy varme sammen med krydder. Liggende sidehev Rumenske markløft Kabelroing Skulderpress En-arms hantelroLårcurl på ballSit-ups på ball
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.