Hva skal man med posesauser når man kan lage sin egen hjemmelagde pastasaus. - 50 gr smør- 2 1/2 ss hvetemel- 4 dl melk- Revet parmesan- 1 ss frisk el. - Kokkeliten 50 gr smør- 2 1/2 ss hvetemel- 4 dl melk- Revet parmesan- 1 ss frisk el
Vegetar tomatsaus – stor porsjon. Du trenger ikke å tilsette kjøtt for å lage en god pastasaus. Denne vegetar pastasausen er både lettlaget og smaker godt
Den enkle tomatsausen som for meg ofte utgjør den store forskjellen. Disse tomatsaus oppskriftene finnes jo i tusentall, og mange er gode, men denne sverger jeg til
På bildet ble tomatsausen krydret godt og servert med hjemmelaget tagliatelle, parmesan, gressløkblomster og nydelige fennikel/pancetta pølser fra Jacobs
Eit glas med tomatsaus er slettes ikkje dumt å ha ståande i kjøleskapet. For å laga to middagsporsjonar med tomatsaus (ein til å eta med ein gong, og ein til å setja i kjøleskapet) treng du
Tomatsausen er svært allsidig. Gi denne tomatsausen 15 minutter under trykk og du får et utenomjordisk resultat verdt en shoutout i de gastronomiske galakser. 1/2 desiliter rødvin. 1/2 teskje nykvernet pepper. 1/4 teskje stevia (eller 1 teskje sukker). 1/2 desiliter rødvin. 1/2 teskje nykvernet pepper. 1/4 teskje stevia (eller 1 teskje sukker)
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.