Ta ut kaken, og avkjøl før du begynner på glasuren. Denne gangen har jeg laget gulrotkake i langpanne. Bland godt, gjerne på høy hastighet for å gjøre den så luftig som mulig
Lurer du på om dette kanskje blir litt mye krem, er svaret ja. Det er nesten så jeg ikke trenger å spørre hvilken kake de ønsker til bursdagene sine, for svaret har alltid vært gulrotkake
Jeg hadde aldri funnet den perfekte toppingen på denne kaka husker jeg, før ble det enkel melisglasur med litt sitron, men jeg ville avansere litt og siden jeg elsker sånn kremosttopping testet jeg ut en oppskrift jeg fant på Ida Gran’s blogg
Jeg kan overhode ikke komme på noe vettugt å si til deg, så da fatter jeg meg i korthet. Denne gulrotkaken er enkel å lage, den smaker supergodt og blir bare enda bedre av å stå et par dager i kjøleskapet
Dette er oppskriftenpå "den klassiske gulrotkake", som i tillegg er helt melkefri dersom du velger å ikke toppe kaken med gulrotkakeglasurenPersonlig elsker jeg denne kaken
Strø litt kanel på toppen hvis du ønsker. Til denne oppskriften trenger du en langpanne 20x30cm og sett ovnen på 200 grader. Hell røren i en bakepapirkledd langpanne og stek på 180 grader i Ca 25-30 min
Oppskriftene som jeg skriver tar ofte utgangspunkt i en annen som jeg har funnet på nettet eller andre steder, men jeg bytter nesten alltid ut noen ingredienser
RAW gulrotkake (liten oppskrift). Jeg gikk inn for å lage oppskriften så enkel som mulig, så da var det bare å finne fram mandler, nøtter og mine desidert favoritt dadler fra kjøleskapet som importeres fra RM og er fra mitt vakre hjemland, Iran
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.