Før trening. Rumpa plassert i vinduskarmen med treningsmusikk utover høytalerne, i håpet om at frisk luft, pumpemusikk og RedBull skal gi meg energi til å løfte jern
Søtpotetgrateng 2016-06-30 12. Hei. Jeg hadde egentlig tenkt til å dele en fresh og tropisk glede-seg-over-sola-smoothie til dere, men innser at en sunn og digg kose-seg-inne-grateng passer litt bedre på en dag som denne
Retten består av søtpotetgrateng, servert med søtpotetfries, guacamole og grønnkål. Jeg er utrolig glad i smaken av søtpotet, og har lenge vær glad i å lage «søtpotetfries», som er tynne strimler av søtpotet, stekt i olje med havsalt og pepper
Normalt tilbehør er hos meg bakte potetbåter og en vanlig tomat-rødløk-rukkula-mm-salat, men denne gangen prøvde jeg ei oppskrift på søtpotetgrateng som jeg så forleden
Søtpotetgrateng. Heisann. Jeg får en del spørsmål om hvordan man kan spise mer grønnsaker i hverdagen utenom salater – det er visst noen, spesielt menn og barn, som trenger litt tips her
Søtpotetgrateng ♥. 7 middagstips til uken. Hei og god mandag. Jeg har ikke mye tid til å lage mat om dagen (eksamenskjør), så det blir dessverre ikke så mange nye oppskrifter å finne her på bloggen disse dager
Kjøtt og søtpotetgrateng. Det jeg får mest spørsmål om rundt trening og kosthold er avgjort kosthold. Hvordan skal man spise,hvor ofte,hvor mye,hva og hvor mye av alt osv
Nydelig søtpotetgrateng med en kremet peanøttsaus, inspirert av boka Grønn Mat fra River Cottage. Denne kreative sammensetningen av søtpotet og peanøtt gir en spennende og overraskende smaksopplevelse som du trolig ikke har smakt før
Posted by Torill Anita. Tweet. Jeg er glad i spinat og jeg er glad i søtpotet så da er det jo veldig greit å blande disse ingrediensene i en grateng og blande inn litt annet snadder også
Søtpotetgrateng med brunsukker. I dag har jeg to matopplevelser å fortelle om. I går var jeg og noen kolleger invitert på Thanksgiving-middag hos en amerikansk kollega og hennes norske mann, og dagen før var jeg på restauranten To rom og kjøkken her i Trondheim for å feire 15 år med samme type
Søtpotetgrateng. Endelig fredag, og dessuten pinsehelg. Jeg har en skikkelig fargeglatt av en middag til dere, oransje og full av vitaminer og mineraler
Jeg stekte de oppskjærte filetbitene i smør og litt olivenolje i panna (typ 2 minutter på hver side) og satte de så inn i ovnen med søtpotetgratengen jeg allerede hadde i
Søtpotetgrateng. Hei. Jeg har helt glemt søtpotet. Den sto høyt i kurs hos meg for noen år siden, men så skjedde det noe – jeg ble veldig lei, og satte mye mer pris på vanlig potet
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.