hell melken i smøret, så blir den avkjølt med en gang). La den avkjøles litt før servering. 90 g smør, smeltet og avkjølt. Kok på HIGH i 3,5 time # Ta av lokket og kok videre uten lokk i ca. 90 g smør, smeltet og avkjølt
Noen ganger stopper jeg opp og spør meg selv om hvorfor jeg ikke gjør mer av det som gjør meg glad. For at vi skal finne ut av hva som gjør oss nedstemt, må vi først finne oss selv som person
Sjølv om den er så allergivennlig og kan nytes av mange med intoleranser/allergier, så kan selfølgelig alle som er opptattav sunnhet eller sukkerfri oppskrifter lage denne
Her har du en virkelig skjønn kake, ja - dette er faktisk en av de aller beste kakene jeg vet om. Klem vannet ut av gelatinplatene og smelt dem i en kopp i mikrobølgeovnen (det tar bare noen få sekunder)
Vi som ikke er så opptattavlavkarbo hadde også litt godt brød til. Servert med rømme og avokado. Bruk det du har av grønnsaker og kjøtt, her trenger ingenting å gå til spille
Da får man ofte av skinnet i ett helt stykke. Også på denne kaken, blandet jeg gelatin inn i vaniljekremen, slik at det ikke skal tyte ut mellom kakebunnene når jeg tar av formen
Bruk en skje til å lage små kjeks av deigen som du plasserer på stekebrettet. Det er ikke viktig å tenke på å trykke de flate, for de vil sige ut litt på grunn av varmen
Den vakre stjerneanisen og fenikkelfrøene gir et lite stikk av anis, korianderfrø gir et friskt pust av sitrus mens einerbærene/busken gir den gode smaken dampepinnene I sitt fravær under ovnsbakingen ville gitt
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.