Vi har jo ungene denne uken så vi får ikke startet med selve jobben før til mandag, men vi har fått tatt ned (eller mannen har) en del av de platene som var orginal taket, listene har vi (mannen) startet å få ned, møbler er bært ut og tak med spotter er i hus
150g kjøtt per person (noe som gav en pekepinn på mengden som skulle kjøpes). Vi kjøpte inn mye av maten 3 uker før -frossenvarer og spekemat osv som holdt seg lenge i kjøleskap. Se så nydelig dåpskaken ble 150g kjøtt per person (noe som gav en pekepinn på mengden som skulle kjøpes)
), hvis ikke er det ingen sjanse i havet at det er noe igjen til jul. Men alt av godis og nötter, samt törkede bär passer perfekt, så her er det bare fantasien som stopper deg
Hell nok vanilje saus over hvert av lagene, og la det trekke inn i noen minutter. Smelt til slutt sjokoladen i enten en vann bad eller i mikroen (vær forsiktig og ikke brenn det opp), hell sjokoladen rett over på det øverste laget av kaken
-) Nå trenger jeg påfyll av vitalitet og ro, heldigvis vet jeg hva som skal til. Nå er vi omtrent midt i mai, og en perfekt tid for å gi kroppen et pusterom fra de vanlig stimuli vi kroppen i en travel hverdag
Det går fremover med oppussingen ♫♪ Her blir det kjøkken. Husmannskosten bærer preg av at menneskene levde et tøft liv med hardt fysisk arbeid og trengte fet, energirik mat
Klippfisk er en av de tingene jeg syns er kjempegodt. Alt kjøres nesten glatt i en stavmikser. Da skal jeg fortsette å nyte det siste av denne uka som har vært så flott med masse sol og gode temperaturer
på legevakta i går kveld fekk eg beskjed om å gå heim å slappe av ☆ blei i grunn glad for den beskjeden og sa til legen at då stikke eg heim, tek eit glass med vin og eit herlig bad
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.