Jeg ante ikke hva som ventet og jeg ante ikke hvordan det skulle gå. Hvordan skulle dette gå. I går begynte en ny sesong av Kakekrigen, og jeg må innrømme at det var godt å bare kunne lene seg tilbake i sofaen og kose seg med programmet, i stedet for selv å være den som var på
Flere som kjenner på nostalgien når jeg nevner Ha-På. Ha-På var et pålegg jeg eeelsket som barn. Åh, det er jammen ikke mye som slår dette søte, fløyelsmyke pålegget på nystekt brød
På min livestory på Snapchat i dag ser du hvordan jeg lager chiagrøten som er beskrevet ovenfor. Unansett hvordan man vender å vrir på det så vil dette øke næringsinnholdet, men det gir også bakeverket en deilig, saftig konsistens
Som regel er jeg restriktiv med bruk at mye mettet fett, men gjorde et unntak. Selv om jeg heller ikke denne gangen ble så mett som jeg vanligvis blir, var det en mye mer mettende suppe
Hermetikk fra Svenskhuset- Moderne mat fra Nord-Norge og Svalbard
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.