Strø over godt med hakket vårløk på hver porsjon ved servering-også er det bare å nyyyte. Selv om jeg definitivt ikke er noe suppe-menneske, falt denne riktig godt i smak
Chili con carne ogandre gryteretter er superlett å lage, og smaker veldig godt. Nå har det blitt mye søtt på bloggen i det siste, så jeg tenkte at det var på tide med en skikkelig chilibombe av en middag
Stek kjøttdeigen krydre med salt og pepper, ha det i en kjele. Hell av en del av tomatsausen på bønnene og hell de i gryta, ta i tomater og hakk paprika i strimler
Serveres med kokt ris og fersk koriander strødd over. Jeg kom over en spennende oppskrift på sweet and sour balti chicken hos Gourmetia som jeg prøvde ut i går til middag
- justanotherfoodstory. Jeg hadde vært borte fra jobb etter min første omgang med forkjølelse, og skulle innom å hilse på Vibeke og Adrien som er en av de kollegene jeg snakker mest med på jobb
Ha i foodprocessor/blender/stavmikser, sammen med koriander, kafirlimeblader, tomatpurè, grillet paprika, chili (med eller uten frø, frø gir sterkere curry) skrellet ingefær i biter, hvitløk hakket, olivenolje, fiskesaus, sesaolje og soyasaus
Men vi har prøvd å hente litt julemat inspirasjon fra våre naboland Sverige og Danmark. Jeg og Tomas pleier å ha kjærestejulebord hvert år, der vi drar ut å spiser julemat eller lager julemat hjemme
Og et enda mer personlig preg får du ved å blande dine egne oljer og eddiker. Selv de sureste jordbær blir gode blandet med et par teskjeer balsamisk eddik
solsikke- eller druekjerneolje. Løft potetene opp av vannet og over i et dørslag, eller aller helst på en rist, (ikke hell alt over, da kan potetchipsen falle fra hverandre) slik at de blir dampet tørre
Fremgangsmåte Ha fibersirup i en kjele og varm opp, ta kjelen av plata når det begynner å boble. Ha sirupen, peanøttsmør, jordbærprotein, havremel og litt melk i en bolle og kna sammen til en deig
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.