Det var både kjapt og enkelt og nå gleder jeg meg veldig til å smake på den For å lage ost må du ha noe som heter Osteløpe som selges på Apoteket , eller du kan bruke noe som heter Vegetable rennet tablets som du kan kjøpe her på Cheesemaking
Ostog kjeks er veldig fint å servere til kos i helga eller når du venter gjester. Et godt tips er å sette ut ostene en halvtimes tid før servering for å få frem de gode smakene
Det skal være sikkert og visst, vi er så heldige i dag at man kan variere måltidene fra dag til dag såfremt man har ingredienser og inspirasjon til å prøve nytt
Disse herlige, sommerlige brødene er fylt med ostog skinke. ost i skiver. Jeg har fått utrolig mange koselige kommentarer her på bloggenog på facebooksiden til My Little Kitchen
Vi spiste kjeks ogost, og hadde fotballfruens ostekake til dessert. Katrine hadde virkelig stelt i stand kjempefint, og så utrolig flink til å lage kake
Fin kaffemat og til og med til dessert er denne osten deilig, da gjerne med litt eplemos til. Det er lett som bare det og resultatet blir like bra hver gang
Velg en ost i trekasse, skjær et snitt i ostenog hell bobler over den. Hvis du ønsker å servere noe utenom det vanlige nyttårsaften eller ved en annen spesiell anledning må du prøve å servere Champagne sammen med en AOP kittmodningsost, som for eksempel Langres
Jeg har laget ost, og her er oppskrifta. Jeg brukte en sånn man siler frukt/ bær i når man lager saft, men du kan også bruke feks et kjøkkenhåndkle som du bunter sammen, eller syr en V av
ca 200 g Riven ost2 dl majones1/2 paprika finhackad1/2 dl bostongurka(sånna man har i agurk sallad)nykvernet pepperRör ihop allt och till sett efter smak och behag
Man kan sitte timesvis og bare titte inn i flammene, men man kan også grille ost på det. Alt smaker bedre ute i vakker natur og spesielt tilberedt over bål
Deilig pai med skinke ogost. litt salt, pepper og oregano. Fordel resten av hvitosten på toppen. Legg halvparten av hvitostenog all skinken i paibunnen
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.