Kjappere måte og lage mat på, skal du lete lenge etter. Stek grønnsakene på høy varme. Kutter du grønnsaker og marinerer scampi på forhånd, er du klar til å spise på 10 minutter
Det er lørdag og dette sto på menyen i kveld. Kutt potetene i to på langs og kutt hvitløk i små båter. Stekes i ovnen på 180 grader i 20-30 minutter. Stek de marinerte svinefiletene på middels høy varme i 2-3 minutter på hver side
Mias Mat slår til med rødbethummus, dessertbloggen Idéfull har laget en dessert med rødbetmousse som hun kaller rødmende betefruer, den engelskspråklige My Nordic Kitchen har laget en smoothiebolle av rødbeter og bær og på herlig nynorsk får du kvit pizza med beter hos Kvardagsmat
Skjær fetaosten i terninger og legg på et glass. Jeg bruker mye fetaost i salater og som snacks sammen med marinerte oliven, forskjellige nøtter og litt spekemat
Smaker godt til for eksempel marinerte kyllingspyd og kokte grønnsaker. Maispuré gir måltidet et litt søtlig preg og passer bra til de fleste kjøttretter, særlig grillretter
Restaurantpizzamarkedet renner over av pizza med marinert kylling i alle varianter, men på hjemmefronten ser det ikke ut som vi er så aktive med selvmarineringen
)1 kg rødbeter1 ss olivenoljesalt og pepperKrem100g gresk youghurt2 ss fersk revet parmesan+ litt til pynt1 hvitløksfedd finhakketsalt og pepperSett på ovnen på 175 graderskrell og del opp rødbetene i små staver. Enkelt, sunt og veldig godt 1 kg rødbeter
stek på 200 grader i ca 20 minutt. Stek 10 minutter på 200 grader i ovnen. 10 minutter på. Pesto marinert laks,ovnsbakte grønnsaker,feta ost og fullkorn pasta
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.