Ta kyllingbrystene ut av posen og legg dem på et bakepapir i en langpanne. I motsetning til det kreolske kjøkkenet som utviklet seg på de store plantasjene i sørstatene i USA, stammer cajun-kjøkkenet fra de fattige områdene i Louisiana
Ta kyllingbrystene ut av posen og legg dem på et bakepapir i en langpanne. I motsetning til det kreolske kjøkken, som utviklet seg på de store plantasjene , stammer cajun-kjøkkenet fra de fattige områdene i Louisiana
Dette var en skikkelig innertier-og en rett som kommer til å stå på menyen mange ganger framover. Det er min absolutte favoritt, og jeg er sikker på at den også kan brukes til grilling
Gjør klar et glass med kaldt vann og en spiseskje, dette brukes for å hindre deigen i å feste seg i handa og på skjea samt hjelper til å gjøre bollene glatte og fine
I begynnelsen av måneden lanserte vi noen endringer på bloggen vår. Blant annet har vi innført ukesmenyer, og har fått mange gode tilbakemeldinger på at det var nyttig for mange av dere
Derfor bestemte jeg meg for å gi meg i kast med å gjenskape hovedretten til mine kjære – kyllingbryst sous vide med byggkorn, asparges og grillet hjertesalat akkompagnert med en deilig, myk og syrlig saus basert på god kyllingkraft
Falaffel, Couscous salat og Tzatziki. 6. Publisert 31. 01. 2015 klokka 14. 49 i. kategorien Vegansk. Dette er familiens rett nr1 å passer til alle, enten de er hardbarka kjøttetere eller en foretrekker vegan eller vegetar mat
Gjør klar et glass med kaldt vann og en spiseskje, dette brukes for å hindre deigen i å feste seg i handa og på skjea samt hjelper til å gjøre bollene glatte og fine
Visst du ennå ikkje har smakt couscous er da på tide. Rens og skyll scampien, viktig at du snitter opp scampien på oversida og fjerner den mørke tarmen
Legg dem i en ildfast form og dryss på pepper. 2 kyllingbryst eller 6 små kyllingfiléter. Sett ovnen på 180 grader. Mens kyllingen steker, skreller du gulrøttene og deler dem i biter på ca 2 cm. 2 kyllingbryst eller 6 små kyllingfiléter
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.