Parmaskinke er veldig godt, spesielt når du snurrer den rundt kyllingen Visste du at parmaskinken med kronemerket på betyr at skinken er lagret i minst 12 måneder, og kun de beste skinkene brennmerkes med denne kronen og selges som parmaskinke
0. ostefylte kjøttboller med kaffe/chilisaus. Publisert 18. 02. 2016 klokken 11. 15. Wow. Dette var en skikkelig innertier-og en rett som kommer til å stå på menyen mange ganger framover
Parmaskinke er veldig godt, spesielt når du snurrer den rundt kyllingen. Visste du at parmaskinken med kronemerket på betyr at skinken er lagret i minst 12 måneder, og kun de beste skinkene brennmerkes med denne kronen og selges som parmaskinke
Karbonader. Form 4 store karbonader. I dag har vi vært på topptur til Nårkampen, 1150 moh. Kjempefin tur i fjellheimen, når man endelig kommer opp kan man se hele fjellheimen på alle sider
Det er virkelig franske smaker av dette måltidet her med nydelige karbonader som smaker av hvitløk og rosmarin og en fantastisk god potet og grønnsaksform
De fleste liker karbonader, det er mat som serveres på de norske middagsbord både titt og ofte, er et fast følge på koldtbordet og hvem kan vel motstå et smørbrød med karbonade og løk
Jeg var i en bursdag for noen uker siden da (vel, omtrent) dette sto på menyen. Kyllingfilet fylt med urte- og hvitløkskremost, søtpotetpuré og en smaksrik, spicy tomatsalsa
Til karbonader for fire personer og rotmos for fem personer brukte jeg. Karbonader. Karbonader. Form 10 karbonader og stek dem i litt smør på middels varme fire minutter på hver side
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.