150 g
kremost, 150 g kefirmelk, 125 g sukker, 5 plater gelantin, 1/2 dl fløte + 3 1/2 dl fløte,to tsk sitronsaft.
120 g
gode pepperkaker knuses, 3 ss med smør smeltes i pannen. 30 g finhakket blandede nøtter. Bland alt i pannen og trykk dette ned i en springform ø 24 cm dekket med matpapir. Når massen er avkjølt fyller du i ostemassen og setter kaken til kjøling.
50 g
sukker, to plater gelatin. Bløtlegg gelatinen og varm opp juicen med sukkeret og ha den bløtlagte gelatinen oppi. Avkjøl noe og hell den over ostekaken. Pynt med hva du så måtte ønske av frukt eller bær.
Denne skal brukes for å lage et lokk oppå ostekaken. Knus så opp digestive kjeks i små smuler, kan gjøres med stavmikser som har liten blender, eller ved å knuse dem fint i en liten brødpose
Jeg gir meg ikke medostekaker helt enda. Denne ostekaken er fromasjaktig og slett ikke så mektig. Knus pepperkakene og bland pepperkakesmulene med smeltet smør
Hadde også litt på sida så man kunne forsyne seg med ekstra på kakestykkene -. snickers ostekake. Når eg satte i gang med å lage snickers ostekaka sniktitta eg litt på tre av mine tidligere oppskrifter som eg har fått enormt mange gode tilbakemeldinger på
Deilig, deilig ostekake laget med sitronkjeks i bunnen og nydelig bringebærlokk på toppen. Fordel bringebærsausen deretter forsiktig over ostekaken i formen
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.