Ostekake med hylleblomstgele
Charls - Det beste jeg vet
Charls - Det beste jeg vet
  • Vurder denne oppskriften!
  • Din vurdering
Sammenlagt vurdering 0 0 vurderinger

Ingredienser

  • 150 g kremost, 150 g kefirmelk, 125 g sukker, 5 plater gelantin, 1/2 dl fløte + 3 1/2 dl fløte,to tsk sitronsaft.
  • 120 g gode pepperkaker knuses, 3 ss med smør smeltes i pannen. 30 g finhakket blandede nøtter. Bland alt i pannen og trykk dette ned i en springform ø 24 cm dekket med matpapir. Når massen er avkjølt fyller du i ostemassen og setter kaken til kjøling.
  • 50 g sukker, to plater gelatin. Bløtlegg gelatinen og varm opp juicen med sukkeret og ha den bløtlagte gelatinen oppi. Avkjøl noe og hell den over ostekaken. Pynt med hva du så måtte ønske av frukt eller bær.

Instruksjoner

Kommentarer

Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.