Til dessert ble det ostekakemed hvit sjokolade. Jeg var svært skeptisk til å bruke bjørkepinner med bark – siden det er unison enighet mellom Ingrid Espelid og google om at bjørkepinnene må avbarkes
Før Desember måned kommer og juleoppskriftene kjem på rad og rekke, så må eg dele oppskrift på ei frisk, søt og veldig god ostekakemed smak av bringebær og kvit sjokolade
Sunnere, proteinrik ostekakemed smak av vanilje og sjokolade. Når bunnen er klar lar du den avkjøle seg mens du setter i gang med å lage selve ostekaken
Ha sjokoladen i en varmebestandig bolle som du plasserer over en kjele med kokende vann ( Ikke la bunnen komme nær vannet) La den stå til sjokoladen har smeltet og er glatt
-)I dag har jeg bakt ostekake kjeks med appelsin og sjokolade, og de er bare helt fantastisk gode. Start med å ha mykt smør og philadelfia i en miksebolle, la det mikse sammen til det er mykt og luftig
Jeg er veldig glad i ostekake, og elsker å prøve den i forskjellige varianter. Hva med en herlig blanding av Philadelphiaost, Baileys, mørk og hvit sjokolade, kjempegodt
Denne ostekakenmed smak av melkesjokolade og vanilje-kremost så jeg Wenche fra " God Morgen Norge " lage for litt siden og fikk lyst å prøve meg på denne
Er også veldig glad i ostekake, så tenkte at jeg måtte kombinere dette. Var veldig spent på hvordan denne kaken kom til å smake, men er veldig fornøyd med smaken
sånn ser mitt forsøk på ostekakeut,med mangomos rundt. Så min ostekake er ikke uten unntak. ha en kasserolle med bittelittegrann vann putt en glassbolle over og legg sjokoladen oppi
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.