tøm "vannet" av maisen og legg dem i en gryte sammen med potet, løk og olivenolje. når potetene er møre moser du suppen med en stavmikser til du får en fin pirre
Barbere kornet fra cobs, og bland med paprika, vårløk, tomater, avokado, lime og krydder. 2 store mais cobs. I mellomtiden koke mais i saltet vann i 5 minutter. Grille mais i 5 minutter, snu regelmessig, til de er møre og svertet her og der. 2 store mais cobs
Det holdt ikke med en til hver…. I dag ble det ostepai til middag. Jeg kommer til å fortsette med det helt til jeg selv klarer å lage en slik vellykket (etter min mening) paibunn
Lag fyllet ved å blande mais, koriander, vårløk, ost og chili med litt krydder. ) Pensel kantene av sirkler med litt av pisket egg, deretter skjeen et par teskjeer av å fylle blandingen på hver
Hell så kjeksblandingen i en pai form, og dekk bunn og kanter fint med kjeks. Jeg har igjen prøvd en av oppskriftene til Manuela fra bloggen Passion for baking
Det er det vi driver med ikveld. Ostepai- og filmdate. Sett i kjøleskap i 30 min (dette er ikke et must, men det blit litt lettere å jobbe med deigen etterpå
Formen er 18 cm i diameter, og det morsomme med denne, er at det er hull i den. 18 cm i diameter er nok pai til 2 sultne personer, og til denne ostepaien brukte jeg. 18 cm i diameter er nok pai til 2 sultne personer, og til denne ostepaien brukte jeg
Et nytt og forhåpentligvis fortsatt matinspirerende år er i gang, og vi jobber i hovedsak med å tømme fryserinnhold siden vi skal flytte om relativt kort tid
Begynn med å kutt kyllingfilletene i små terninger og brun i panna. Ha dem i den forma med paideigen. Jeg lagde en dressing av en del olje fra glasset med fetaost, en del balsamico eddik, litt sitronsaft, salt og pepper
Åpne boksene med bønner og linser og skyll disse godt i kaldt vann. 2 medium poteter. ) Sett paien i ovenen på 200 grader i 20-25 minutter før du legger på skiver med ost og eventuelt strør over litt revet parmesan (det var snaddergodt) før du steker videre i 10 minutter til. La paien hvile i ca 5 minutter før du serverer sammen med din foretrukne salat. 2 medium poteter
Det fine medkremede råvarer, det går superraskt. Ha oppi mais, gressløk og nesten all parmesanen. Mens den koker, setter du en stekepanne på medium varme med litt olje oppi
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.