Jeg tror ikke jeg har ledd så mye på lenge, å gu det gjorde godt. SÅ for andre som trenger en liten latter, eller en virkelig hysterisk latterkule sågå inn å les på Damn you auto correct
Jeg har tenkt i mitt stille sinn at siden jeg synes marengs er så ekkelt så kunne denne kaka umulig være noe for meg, og jeg har av den grunn ikke latt meg begeistre
Uten litt blyghet en gang såmåjeg være ærlig å si at jeg elsker virkelig ny spennene matretter, problemet er bare det at jeg klarer for dundre meg ikke å uttale hva retten heter
Problemet er at overraskende mange ferdigkjøpte produkter inneholder soya i en eller annen form. All parmesan er upasteurisert, og ellers kan man finne upasteurisert brie (brie de meaux) og camembert i større ostedisker, og noen steder finnes det også rømme fra Avdem
Så i dag hadde jeg tenkt å gi dere en liten oversikt over hva dette tilsvarer ca. Ønsker du daglig inspirasjon vil jeg anbefale deg å følge Facebook siden min HER Har du noen spørsmål til neste uke
Jeg utnytter hele dyret, hjertet, nyrene, levra, magesekken og tarmene brukes også. Det er noe av det beste jegkanfå servert til middag og noe jeg siklet langt etter i alle de årjeg sverget til vegetarismens gleder
Jeg mener at man vel så godt kan ernære seg på mat basert på kraft, innmat, kjøtt, fisk, skalldyr, melkemat, grønnsaker og frukt så lenge man velger rene råvarer som er behandlet optimalt med tanke på næringsopptak
Jeg vokste delvis opp i Århus i Danmark, og selv om det danske rugbrødet fremsto som eksotisk for oss innvandrere, så lærte vi fort å sette pris på det
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.