Denne passer både til hverdags og helg og kan lages med både ørret, laks eller med hvit fisk. Finhakk sjalottløken og la den surre i smør i et par minutterHa i hvetemel og bland sammen - tilsett kraft og hvitvin og kok oppSenk varmen og tilsett litt fløteSmak til med sitronsaft, salt og cayennepepper
Laks ogørret er fet fisk som krever mye syre og friskhet av saus og/eller tilbehør. Lofoten Hvitvinsaus med sitron og bladpersille er derfor et perfekt følge
Server sammen med lyst brød eller nanbrød. Jeg har brukt litt mangochutney for å få en fin balanse mellom det syrlige fra appelsinen og krydderet, hvitløken er prikken over i-en
Det eneste som gjenstår er å ovnsteke ørretfiletene. smak til med salt og pepper. Del gjerne med andre. Enda en enkel, sunn, frisk og smakfull rett på bloggen
Her er min oppskrift på ovnsbakt pasta med grønnsaker ogørret/laks. Smør en ildfastform og ha i halvparten av pastaen, så ørretbitene, brokkoli buketter, litt parmesan
Jeg og datteren vår foretrekker laks, mens mannen på sin side foretrekker ørret. Det er og viktig å minne dere på at det trenger ikke være komplisert å spise fisk til middag
når jeg får slike dager ender det ofte opp med at jeg tar det jeg har og lager en ovnsrett. God morgen til en flott fredag og forhåpentligvis en flott palmehelg
Nå er det fersk ørret å få tak i og det smaker utrolig godt. Fyll fisken med hakket bladpersille, dill, sitron i skiver (spar en liten sitronbåt til rømmen) og salt og pepper
Legg grønnsaker på en oljet, ildfast form, dryss over med flaksalt og litt mer olje. salt og pepper. Kok dem sammen med kraft, melk og fløte til de blir møre
Server ørretog paprikasaus med ris til. Krydre med salt, pepper og rosèpepper. salt og pepper. av ørret. Kok til det tykner og smak til med salt og pepper
Her er min oppskrift på ovnsbakt pasta med grønnsaker ogørret/laks. Smør en ildfastform og ha i halvparten av pastaen, så ørretbitene, brokkoli buketter, litt parmesan
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.