Laks og ørret er fet fisk som krever mye syre og friskhet av saus og/eller tilbehør. Lofoten Hvitvinsaus med sitron og bladpersille er derfor et perfekt følge
Server ovnsbaktørretmed paprikasaus og ris. Legg ørretfilet i en ildfast form penslet med smør. Skjær ørret i serveringsstykker, og dryss over salt, hvit pepper og knust rosépepper
Lag gjerne quinoa ferdig kvelden før og oppbevar i kjøleskapet, kutt alle grønnsakene på forhånd, slik at du kan helt enkelt servere på minuttet uten å stresse rundt på kjøkkenet
God morgen til en flott fredag og forhåpentligvis en flott palmehelg. når jeg får slike dager ender det ofte opp med at jeg tar det jeg har og lager en ovnsrett
Hell på vannet og ha i fiskebulljongterningene. Smak til med salt og pepper. Start med å legge de stuede grønnsakene på tallerkenen og legg fiskestykket oppå
Nå er det fersk ørret å få tak i og det smaker utrolig godt. Fyll fisken med hakket bladpersille, dill, sitron i skiver (spar en liten sitronbåt til rømmen) og salt og pepper
topp det helemedørret. Krydre med estragon og gressløk og rør godt inn. Krydre med salt og pepper. Her serverte jeg sammen med pommes noisettes og noe skiver appelsin
Hell melet på bordet, lag en grop og bland forsiktig inn eggene. Jeg hadde planlagt en hovedrett medovnsbaktørretmed sitron, gulrøtter kokt med kanel og honning, og en pasta vendt i en saus med spinat
Snittene fyller du med litt smør, salt og dill, krydre heleørretenmed pepper. Hel, fersk ørret. Hell over en god olje over det hele og krydre alt med havsalt
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.