Ovnsbakt Kveite med potetstuing
Mat og vinnett
Mat og vinnett
  • Vurder denne oppskriften!
  • Din vurdering
Sammenlagt vurdering 0 0 vurderinger

Ingredienser

  • 4 personer
  • 800 g kveite
  • 1/2 kg mandelpoteter
  • 3 fedd hvitløk
  • 1 flaske Wit øl
  • 2 dl vann
  • 2 dl matfløte
  • ts
  • 4 ss smør
  • 2 ss hvetemel
  • 4 dl fiskekraft
  • 1 dl hvitvin
  • frisk gressløk
  • 1 stk sjalottløk
  • 2 ss smør
  • 2 dl hvitvin
  • 4 dl kremfløte
  • 8 ss parmesanost
  • 2 ts frisk gressløk
  • 2 ts salvie
  • ¼ igjen. Ha i fløte og la sausen koke på svak varme i minst

Instruksjoner

Kommentarer

Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.