Lag et snitt i kyllingfiletene og ha i smøreost, legg dem i en ildfast form med pepperoniskiver oppå og bak i ovnen på 200 grader i ca 20 minutter – hiv i aspargesene de siste 5-6 minuttene.
I stedet for kyllinglår kan den lages medkyllingbryst. Legg kyllinglårene på toppen av grønnsakene. Smør en ildfast form med olivenolje og legg i poteter, gulrøtter og løk
OVNSBAKTE ROTGRØNNSAKER. Tørk kyllingenmed husholdningspapir. Dette tror jeg er den aller beste kyllingen jeg noen sinne har tilberedt - er det noe som man kan kalle himmelsk godt, så må det være denne kyllingen her
Nakkekoteletter med honning, sennep og rødvinChiligryte gratinert i paprikaDel på. Ovnsbakt søt chili/ingefær kylling er en rett som er perfekt både til hverdags og til fest
stek kyllingfiletmed salt og pepper på moderat varme. Rødbeter er rik på antioksidanter og jern og gjør at den er med på å forebygge hjerte og karsykdom og kreft
Del opp sjalottløk og hvitløk og fyll kyllingenmed dette. Romtemperer kyllingen og vask den inni. Vi har akkurat flyttet sammen, og det krever sin mann og sin kvinne… Puh, det er ikke helt smertefritt og kvitte seg med masse ting, samtidig som man skal bli enige om hvor skapet skal stå – bokstavelig talt
Denne oppskriften er fra Pasta-boken som jeg kjøpte for ikke så lenge siden. Det er en mettende rett som godt kan gjøres klar på forhånd og bare settes i ovnen til steking når du begynner å bli sulten
OVNSBAKTE ROTGRØNNSAKER. Tørk kyllingenmed husholdningspapir. Dette tror jeg må være den aller beste kyllingen jeg noen sinne har tilberedt - er det noe som man kan kalle himmelsk godt så må det være denn kyllingen her
Del kyllingfileten på langs og fyll de med en kremost du liker. Brun kyllingen raskt i stekepanna. Vi bruker ofte kremosten fra Tine med enten Afrikansk paprika, krydderost eller med urter
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.