Stek kyllingfilet raskt i en varm panne med smør på begge sider, krydre dem med salt og pepper. Bland sammen fløte og ravigottesaus og hell det over kyllingen
Tomat, rødløkog mozzarella skjært i skiver. Kyllingfilét stekt med litt forskjellige krydder. I helgen har jeg bodd på kjøkkenet, så derfor har det vært lite tid til praktisk arbeid med innlegg og kommentarer
Som tilbehør valgte jeg gulrøtterogpurreløk som jeg har skåret i strimler og kokt så vidt møre i lettsaltet vann, samt poteter stekt i smør på stekepannen, men her kan du velge kokte poteter eller potetmos
Del vårløken på langs og stek dem på sterk varme med litt salt og olivenolje. Kok purren ogborretaneløken myke i lettsaltet vann, kjøl dem ned i kaldt vann
Dette er supBaconsurret kyllingbryst, fylt med mozzarellaost, soltørket tomat og basilikum. Plasser blandingen i kyllingen som på bildet og «lukk igjen»
Ha juicen og bitene i en kjele sammen med finhakket hvitløk, chilli, ingefær, sukker og eddik. Innbaktkyllingmed sursøt saus er fantastisk godt, og enda bedre om du lager det fra bunnen av
Hakk hvitløk. Kyllingog sitron er utrolig godt i sammen. Denne enkle delikate retten med deilig frisk og syrlig smak er perfekt en fredag eller lørdagskveld
Tilsett hakkede tomater, rør godt og la surre et par minutter. Hakk hvitløkogløk i biter. en halv løk. Krydre kyllingenmed salt, pepper og paprikapulver på begge sider
Server ovnsbakt laks medurtesaus enten med nykokte poteter og salat, eller couscous. Bortsett fra lutefiskdaten jeg hadde med ei venninne like før jul og svigermors hjemmlaget tomatsild på brødskivnene, har det vært lite fisk i det siste må jeg innrømme
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.