OVNSBAKTE ROTGRØNNSAKER. Ta klatter med urtesmør og putt under skinnet på kyllingen, (husk å bruke hansker hele tiden) under skinnet på lårene, og under skinnet på filetene
Kok så pasta og ovnsbak kyllingbrystene i ovnen med timian,salt,pepper og god olivenolje. Kok i til grønnsaken er møre og kjør sausen sammen med en stavmixer
Innbakt kyllingmed sursøt saus er fantastisk godt, og enda bedre om du lager det fra bunnen av. Del ananasen i biter og ha kjør halvparten med en stavmikser
Stek kyllingfilet raskt i en varm panne med smør på begge sider, krydre dem med salt og pepper. Bland sammen fløte ogravigottesausog hell det over kyllingen
Ha litt smør/olje på stekepannen eller bruk en gryte, surr løken og vårløk til de begynner å bli myke, tilsett rosmarin og hell over creme fraiche, kremfløte og la dette surre sammen et par minutter mens du smaker til med soya, kyllingfond, salt, pepper, gele
Pensle så med litt av barbecue sausen mot slutten av steketiden ( ikke ha denne på før kyllingen er så og si ferdig, hvis ikke så vil den brenne seg pga sukkerinnholdet i sausen) og senk temperaturen til lav og la kylllingen stå til den er ferdig, Pass på at den ikke blir tørr
kitchenkaos | kaos på kjøkkenet – men morro er det!
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.