OVNSBAKTEROTGRØNNSAKER. Kvier du deg til å tilberede en hel kylling er det forståelig, det gjorde jeg også første gang, men egentlig er det ikke vanskelig i det hele tatt, det er bare å sette igang
Skjær kyllingfileene i strimler og brun den i oljen og ta dem til side. DET ER LITT AV EN OPPTAKT TIL EN OPERAKVELD, ELLER KANSKJE JEG SKAL HOLDE MEG I TERMINOLOGIENOG SI OVERTYRE
Dette er en rask og veldig god rett med både norske og asiatiske smaker. Salt og pepper. Ta på godt med salt og pepper før du dekker den med kruspersille
Denne retten er middelhavsinspirert og er en stor favoritt blant både store og små her i hus. Tilsett grønnsaker sammen med fisken, så har du hele middagen i en form
Del charlottløken i to og la hvitløken være heleSkrell rotgrønnsakene og del de i tilnærmet store biterHa alle grønnsakene i en ildfast form og tilsett olivenolje, honning, kyllingkraftog sitronsaft
Denne retten er veldig enkel og rask siden både fisk, grønnsakerog poteter bakes i ovnen samtidig. Så kan jeg endelig spise favorittfisken min igjen Man skal jo helst ikke spise torsk i måneder som ikke har bokstaven R i navnet, men nå er det oktober og fritt fram heldigvis
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.