Sett stekeovnen på 180 °C
Skjær laks i serveringsstykker og legg i en ildfastform
Ha soyasaus og olivenolje over laksen og krydre med litt salt og pepper
Ha over revet skall og saft av sitron, og bak i stekeovnen i ca. 10-12 minutter
Laks og ørret er fet fisk som krever mye syre og friskhet av saus og/eller tilbehør. Lofoten Hvitvinsaus medsitron og bladpersille er derfor et perfekt følge
) som du fordeler over sammen medsitronsaft. Serveres for eksempel med ris, blomkålpure eller pasta. Deretter river du skallet av en sitron (kun det gule
- Ha soyasaus og olivenolje over laksen og krydre med salt og pepper. Her legger jeg først laksen i en ildfastform før jeg heller over soyasaus, olje og sitron
Om du likte denne, prøv også gjerne Ovnsbaktlaksmed makaroni og cheddar. Fusilli med "spicy" svinestrimler og spinatstuingOvnsbakt kylling med pannestekt CouscousDel på
I dag ble det en enkel SitronLaks til middag, servert med poteter og Brokkoli. Litt olivenolje i bunnen av en ildfast form, 4 lakse fileter, litt salt, pepper og sitronpepper, litt sitronsaft og to sitronskiver, 225 grader midt i ovnen i ca 25 minutter. Servert med kokte poteter, smeltet smør og brokkoli, så enkelt og utrolig godt 4 laks
Helstekt laksmed purre og sitron er for meg den klassiske måten å tilberede laks på. Legg laksefiletenmed skinnsiden ned i en langpanne kledd med aluminums folie
Server ovnsbaktlaksmed urtesaus enten med nykokte poteter og salat, eller couscous. Her kan du velge om du vil steke laksenmed urtesausen i ovnen eller servere sausen frisk over
Ha i raspet skall og saft fra en sitron sammen med finhakket/revet hvitløk. Det er selvsagt mest oppdrettslaks, som ikke alle setter like stor pris på, men 'læll a du'
Rør sammen rømme med litt sitronsaft, salt og pepper. sitron. Stekt laksmed grønnsaker. Stekt laks. Ha oppi grovhakkede grønnsaker og krydre med salt og pepper
Ovnsbaktlaksmed grønnsaker og trøffelolje&sitron-dressing. Trøffel&Sitron-dressing. For tiden sitter jeg å jobber med en oppgave som snart har dead-line, og da er det å lage omfattende middager ikke et alternativ
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.