Ovnsbakt laks med stekt ris og grønnsaker
Julius mat
Julius mat
  • Vurder denne oppskriften!
  • Din vurdering
Sammenlagt vurdering 0 0 vurderinger

Ingredienser

  • For 2 personer Tidsbruk: 20 – 30 minutter
  •  
  • Dette trenger du
  • 450 g laksefilet med skinn
  • 2 dl basmatiris
  • 6 stk østersopp, kappet i strimler
  • 2 stk gulrøtter, kappet i strimler
  • 1 stk stor vårløk, kappet i skiver
  • 1/2 rød chili, kappet i tynne skiver
  • 2 fedd hvitløk, kappet i tynne skiver
  • 2 cm ingefær, kappet i tynne skiver
  • 1 stk kvast kruspersille, hakket
  • 1/2 sitron
  • Olje til steking
  • Salt og pepper

Instruksjoner

Kommentarer

Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.