Pannekaker er godt det, men det er jo så utrolig kjedelig å steke dem. Bakepapiret fester seg mye bedre til formen hvis den er smurt, derfor smører jeg den først, men det er ikke nødvendig
Det er ikke mye smør det er snakk om, særlig hvis du har en panne med non-stick belegg. I mellomtiden blander du crème fraîche sammen med litt soyasaus og sitronsaft, og har det i pannen med laksen
Tilsett en stor boks med hermetiske cherrytomater (jeg foretrekker Mutti) og la det putre videre. La det hele koke noen minutter til bønnene er varme og spinaten har begynt å falle sammen
Ovnsbakte rotgrønnsaker passer utmerket til det aller meste av kjøtt og fisk. Denne gangen står viltgryte på menyen, og det er noe vanskeligere å gi noe konkret informasjon om hvordan denne retten oppsto
Tilsett kaldt vann og bland det lett sammen med en skje eller sleiv. Dekk bollen med lokk eller plast, og la stå og heve på kjøkkenbenken natten over eller i minst 9-10 timer
Tilsett vann (kaldt eller opp til rundt 25 grader), honning og olje, og elt deigen sammen med en kjøkkenmaskin i 10-15 minutter. Dekk til bollen med et lokk eller klede og la deigen heve på et lunt sted i 1-2 timer, avhengig av hvor kaldt du har det i rommet og hvor kaldt vannet var. Det kan være lurt å pensle 3 av gangen, slik at ikke eggene tørker inn før du får strødd over dekor
Brun karbonadedeigen kjapt i en panne. Legg til side. Skjær, løk, hvitløk, paprika og chili (fjern frøene) i smått, og surr de i litt olje i pannen til løken er myk og blank
Lag tomatsalsaen etter denne oppskriften , og la den få stå og trekke mens du gjør klart resten. Del kyllingen opp i strimler og stek den kjapt i en varm stekepanne
Kok opp vann, sukker og eddik i en kasserolle. Rens og skjær opp rødløken i ringer i mellomtiden. Ha oppskåret rødløk i en bolle eller et glass som tåler varme, sammen med hele pepperkorn
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.