Dette gir en herlig smak sammen medtomater som er langtidsvarmet sammen med olje og krydder. Husk at du også kan bruke cherrytomater i stedet for vanlige tomater
Jeg har valgt å bruke squash i stedet for gulrøtter som var i den opprinnelige oppskriften jeg leste, og sammen medovnsbaktetomater, gir det en frisk og søtlig smak på retten som passer helt perfekt til varme sommerdager
BACON OGTOMATSALSA. Torsk bakt i ovn er noe av det beste jeg vet, fisken blir saftig og velsmakende, ingen fiskekasserolle, ingen fiskelukt og fisken blir helt perfekt "kokt"
smør (jeg brugte chilitomat smør fra Lurpak). Jeg har valgt og gjøre dette i ovnen, men det kan saktens lages over grillen med aluminiumsfolie (forvent litt lenger tid)
Del noen nypoteter i båter og hell olivenolje, havsalt, pepper oghvitløkspulver over. Jeg liker veldig godt å ha ovnsbakte potetbåter ved siden av, det smaker kjempe godt og kan steikes samtidig i ovnen
Server sammen med lyst brød eller nanbrød. Jeg har brukt litt mangochutney for å få en fin balanse mellom det syrlige fra appelsinen og krydderet, hvitløken er prikken over i-en
Smør de med litt olivenolje enten ved hjelp av en pensel eller bruk et kjøkkenpapir. Surr løken og soppen i litt olivenolje et par minutter i en varm panne, slik at løken begynner å bli myk og du får frem sødmen
Ha tomatene over på sterilisert glass medolivenolje, og oppbevar kjølig. Både confit hvitløkog confit tomater passer ypperlig på pizza, sammen med middag, i foccacia og mye mye annet
Ha over litt olivenoljeog rør rundt med fingrene så oljen dekker godt. Ovnsbaktecherrytomater er utrolig godt og passer perfekt til det meste av kjøtt og fisk
Stikk i butikken og kjøp de fineste cherrytomatene du finner- jeg fant noen supre cherrytomater på stilk hos min lokale tyrkiske butikk, finn frem litt hvitløk, brød og en god olivenoljeog du er nesten i mål
Hell på olje og salt, pepper og krydder. Kutt litt av toppen av en hvitløk slik at båtene kommer frem. Klem litt på hvitløken slik at båtene blir litt løse
Skjær soltørket tomatog salami i små biter, rødløken i tynne strimler og ha det i formen. Fyllet kan kombineres etter ønske og tilgjengelighet, og retten tar seg godt ut i formen
Salat medovnsbakt asparges og baconPasta med kylling, rosmarin, chili ogtomatDel på. Ovnsbakt gulrot med parmesan oghvitløk gir kjedelige gulrøtter en gastronomisk ny dimensjon
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.