Dette vil jeg gjerne spise sammen med ris og kanskje noen sukkererter. Et dryss ristede pinjekjerner over (helt tilslutt) blir heller aldri feil!Ingredienser (til 2):400 g torskefilet, delt i biter, (ca 3 x 3 cm)
Den nøytrale torskefileten går godt sammen med det meste av tilbehør så jeg valgte å bruke pesto med en frisk smak av basilikum, toppe med salt bacon og bakes i ovnen med poteter og asparges
Retten ble itillegg servert med potetmos ogovnsbakte cherrytomater og smakte nydelig. Jeg synes det er viktig å spisefisken når den er i sesong, og nå er det jo tid for torskigjen
Ovnsbakttorsk med søtpotet ogspekeskinke. Torskogsteinbit er to favoritter hos meg, og begge fortjener litt ekstra godt tilbehør – både for smakens skyld, men også for å holde deg mett lengre
I dag tok jeg fatt på en fiskemiddagog laget ovnsbakttorsk med potetmos. Torski seg selv kan være noe smakløst, men med gode smaker som spekeskinke, salt og pepper, sitronsaftog en god potetmos, blirtorsk forvandlet til et luksusmåltid
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.