Ovnsbakt torsk i balsamico- og soyasaus
MONICAS MATVERDEN
MONICAS MATVERDEN
  • Vurder denne oppskriften!
  • Din vurdering
Sammenlagt vurdering 0 0 vurderinger

Ingredienser

  • Dette vil jeg gjerne spise sammen med ris og kanskje noen sukkererter. Et dryss ristede pinjekjerner over (helt tilslutt) blir heller aldri feil!Ingredienser (til 2):400 g torskefilet, delt i biter, (ca 3 x 3 cm)
  • 14 cherrytomater 1/2 purre
  • 5 vårløk 2 ss balsamicoeddik
  • 4 ss soyasaus
  • 2 ss sitronsaft
  • 4 ss olivenolje
  • 2 små fedd hvitløk, finhakket
  • En neve basilikum, grovt hakket (kan sløyfes)
  • Salt og pepper
  •  
  • Fremgangsmåte

Instruksjoner

Kommentarer

Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.