Dagens middagsidé er ovnsbakttorskmed squash, oliven, tomat og basilikum. Serverer torsken sammen med ris eller hvitløksbaguetter, og pynt med friske basilikumsblader
Legges i smurt ildfast form, mariner med litt olivenolje, sitronsaft, salt og pepper. Smak til med wasabi og sitron Serveres medovnsbakte små tomater (stekes sammen sammen medtorsken) og babygulerøtter
Skrell poteter, skjær fennikelen i to. Gni inn skankene med salt og pepper. Festmat & slowfood ♫♪. Brun dem raskt i en varm stekepanne med litt olje og legg dem i en ildfast form
Varm det raskt i en spiseskje olivenolje i en kjele. Store og saftige torskebitermed reker og tomater i nydelig ostesaus med smak av chili, hvitløk, paprika og persille
Krydre potetene med havsalt, kvernet pepper og hvitløkskrydder. Server med grønnsaker og saus. Torskefileter uten skinn og beinAmandinepoteter (eller andre poteter)Valgfrie grønnsakerSaus, vi pleier og bruke peppersausSett ovnen på 225 grader. Krydre torskefiletenemed hvitløkskrydder og provencekrydder og sett inn sammen med potetene når det er igjen 20 minutter
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.