Kutt torsken i porsjonsstykker og legg dem over spinaten. Server gjerne med nykokt ris. Finhakk sjalottløk og hvitløk og surr det i litt olivenolje til det er blankt og mykt
Server gjerne med kokte poteter eller ovnsbakte potetbåter. Hakk opp bacon og stek i en liten kasserolle, gjerne med teflonbunn, mens du rører innimellom til de blir sprø
Server gjerne med kokte poteter eller ovnsbakte potetbåter. Hakk opp bacon og stek i en liten kasserolle, gjerne med teflonbunn, mens du rører innimellom
Torsk bakt i ovn er noe av det beste jeg vet, fisken blir saftig og velsmakende, ingen fiskekasserolle, ingen fiskelukt og fisken blir helt perfekt "kokt"
Server torskmed bacon og bønnestuing. Skyll saltet av torsken, og tørk den godt. Vi har imidlertid fått veldig sansen for ryggstykker av torsk fra Findus
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.