Ovnsbakt torsk med pinjekjerner, søtpotetmos og grønnsaker
lindastuhaug - lidenskap for sunn mat
lindastuhaug - lidenskap for sunn mat
  • Vurder denne oppskriften!
  • Din vurdering
Sammenlagt vurdering 0 0 vurderinger

Ingredienser

  • . 15 minutter Søtpotetmos Søtpoteter skrellast, vaskast og kuttast i mindre biter. Kok dei møre, dette tok ca 15 minutter Sil av alt vatnet, mos med stavmikser sammen med en liten klatt smør og krydder - salt, pepper, grovkverna chilli og kvitløk . Smak til. Til tre porsjoner søtpotetmos bruke eg 2 ,5 store søtpoteter og 1 ss smør. Grønnsaker Eg brukte paprika i gul, rød og grønn farge, rødløk og sukkererter som eg kutta i like staver. Woka det på ei panne samen med urtesalt og pepper.

Instruksjoner

Kommentarer

Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.