Torsk bakt i ovn er noe av det beste jeg vet, fisken blir saftig og velsmakende, ingen fiskekasserolle, ingen fiskelukt og fisken blir helt perfekt "kokt"
Enkel, grei og veldig god torskemiddag. Knus fetaosten med en gaffel eller kniv og bland den i sausen. Her med litt fløtestuet spinat, men det trengs ikke
Et flott torskeloinstykke dekkes med litt finrevet sitron, salt og pepper. Server med en tomat- og persillesalat med godt med sitronsaft og olivenolje over
Server torskmed bacon og bønnestuing. Skyll saltet av torsken, og tørk den godt. Vi har imidlertid fått veldig sansen for ryggstykker av torsk fra Findus
Den finnes også i andre varianter med chili, tomatog chorizo. Den nøytrale torskefileten går godt sammen med det meste av tilbehør så jeg valgte å bruke pesto med en frisk smak av basilikum, toppe med salt bacon og bakes i ovnen med poteter og asparges
Gni inn skankene med salt og pepper. Tilsett vin, tomaterog vann. Ha over grovhakket løk og hvitløk. Brun dem raskt i en varm stekepanne med litt olje og legg dem i en ildfast form
Hell av vannet og legg de sammen med resten av grønnsakene og fisken i en smurt, ildfast form. Smør pesto på toppen av fiskestykkene og strø baconbiter over
Legg på oliven, de skal ikke stekes på forhånd. Tomatpestomed chili *. Smør på ett godt lag tomatpesto. Legg torskefilet over grønnsakene, krydre med salt og pepper
Bland sammen kremosten, basilikum, gressløk og hvitløkpulver i en egnet bolle eller krus. Ovnsbaktetomatermed kremost og urter er perfekt til det meste
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.