Pølseform med bakte grønnsaker. Andebryst med tilbehør. Del charlottløken i to og la hvitløken være heleSkrell rotgrønnsakene og del de i tilnærmet store biterHa alle grønnsakene i en ildfast form og tilsett olivenolje, honning, kyllingkraft og sitronsaft
Hell over rapsolje og krydre med salt, pepper og timian. Sett tilbake i ovnen sammen med fiskeformen. Denne retten er veldig enkel og rask siden både fisk, grønnsakerog poteter bakes i ovnen samtidig
Gni inn skankene med salt og pepper. Ha over grovhakket løk og hvitløk. Grønnsaker. Brun dem raskt i en varm stekepanne med litt olje og legg dem i en ildfast form
Olivenolje er en av våre beste fettkilder. Jeg serverte den medovnsbakte poteter i dag. Enkel og god ovnsrett med masse gode grønnsakerog smakfull pesto
Legg fiskebitene i en ildfast form og hell over olivenoljeog ønsket krydder. Olivenolje. Grønnsakene får Adam kommer fra Måkestad og jeg har bare god erfaring med både fisk, kjøtt oggrønnsaker i matkassene
Hestebønner medgrønnsaker, olivenoljeog eddik. Jeg pleier å blande litt rotgrønnsaker (gulrot, kålrot, pastinakk osv) med ulike løksorter, rødbeter og andre grønnsaker som jeg har liggende
Ta fiskestykkene forsiktig ut av formen og legg på tallerkener sammen medgrønnsakerog poteter. Stekte, strimlede grønnsaker, mengder av de ulike sortene bestemmer du selv
Ha de over i en bolle eller rett i den ildfaste formen med finhakket basilikum, agavesirup og olje. Målene under er til ett stekebrett med alle tre variantene, men her er det bare å doble i vei
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.