Det meste av de ingrediensene du har i grønnsaksskuffen i kjøleskapet kan brukes til en ovnsomelett, bland sammen med egg og litt melk, sett i ovnen og den er ferdig når eggemassen er stivnet og omeletten har fått litt farge på toppen
Her er atter en slik rett som jeg elsker å tilberede, alt i en form selvfølgelig. En annen ting som er så kjekt med slike retter, du kan bruke alt det du liker og alt det du har av rester, og så får du til gjengjeld en nydelig duftende middagsrett som smaker herlig
Ovnsomelett med spinat og feta. Det er lenge siden jeg har lagt ut noe matblogginnlegg nå, men her kommer det endelig et, – oppskrift på ovnsbakt omelett med spinat og feta
Rens soppen og la den surre i pannen til nesten all væske er fordampet. Avkjøl. Bland eggeplommene med soppen og hvetemelet, deretter tilsettes de stivpiskede hvitene
Stek soppen og tilsett finhakket dill, sellerigrønt eller persille. Legg det hele i en ildfast form. Pisk eggene lett og ha melk, salt og revet gulrot i eggeblandingen
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.