Da holder det faktisk med et kyllingbryst til to personer, og smaken er selvsagt mye bedre. Vi kom hjem fra påskeferie til ganske tomt kjøleskap og fant kyllingbrystet i fryseren, plukket grønnsaker som fortsatt var fine i kjøleskapet
Denne retten er lettvint å lage, smaker kjempe godt og ser helt fantastisk ut. Disse ovnsstekte potetbåtene med ost passer til alle typer kjøtt, i tillegg til at de kan serveres som en liten snack til fotballkampen
Ovnsstektegrønnsakerog laks med himmelsk enkel hollandaise. Lar du sausen stå og putre litt kan du spe den med litt og litt vann, den tykner nemlig når den står og putrer i vannbadet
Krydre med salt og pepper og hell over litt olje. Av og til er det veldig deilig å komme til ferdig dekket bord og spise ting vi ikke vanligvis serverer selv
Så jeg kuttet noen grønnsakerog stekte dem med krydder og olje. En sunn og god rett som metter. Kryddres etter ønske, jeg brukte salt, pepper, paprikapulver og spisskumin
Server kyllingfileten med potet, grønnsakerog herlige smaker som maiskrem og pestosaus. Sett så inn et steketermometer, og legg fileten i en ildfast form med skinnsiden opp
Inspirert av en god venninnes utprøving av nye oppskrifter i påsken, lagde jeg steinbit ogrestegrønnsaker, med ris og en siste lille rest av hummus til middag
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.