Ovnsstekt tiur med viltpeppersaus og sopptimbal
Varden.no
Varden.no
  • Vurder denne oppskriften!
  • Din vurdering
Sammenlagt vurdering 0 0 vurderinger

Ingredienser

  • tynne skiver av spekk
  • salt
  • pepper
  • 2 små kvaster av timian
  • 2 dl vann eller kraft
  • smør til bruning
  • en skive bacon
  • 2 sjalottløk
  • 2 ts svart, knust pepper
  • 1 ss smør
  • 1/4 dl hvitvinseddik
  • 1/2 liter ferdig viltsaus
  • 1 1/2 dl kremfløte
  • 3 ss ripsgelé
  • stekesjy
  • 150 g sopp
  • 2 sjalottløk
  • 2 ss smør
  • 1 ss hvetemel
  • 2 dl kremfløte
  • 3 egg
  • salt
  • pepper
  • muskat

Instruksjoner

Kommentarer

Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.