Dette er en enkel, men vanvittig smakfull middag av laks toppet med frisk persille og revet parmesan, liggende på en seng av cremet og finsnittet fennikel, kål og løk
Følg gjerne med på daglige oppdatering av Just Another Food Story på Instagram @justanotherfoodstory, og hashtag gjerne med #justanotherfoodstory, dersom dere har noen lekre matopplevelser å dele
Denne retten er lettvint å lage, smaker kjempe godt og ser helt fantastisk ut. Disse ovnsstekte potetbåtene med ost passer til alle typer kjøtt, i tillegg til at de kan serveres som en liten snack til fotballkampen
AVOKADOKREMSkrell og del avokado, bland med rømme og kjør til glatt saus med stavmikser. Smør søt chilisaus på fisken, riv over ingefær, hell over soyasaus, press over limesaft og legg smør ned i formen
Smør bunnen på pitabrødet med dressingen, legg i et salatblad, strø i rikelig medlaksebiter,legg i godt med råkost, og enda en klatt dressing på toppen
Ovnsstekte grønnsaker og laks med himmelsk enkel hollandaise. Lar du sausen stå og putre litt kan du spe den med litt og litt vann, den tykner nemlig når den står og putrer i vannbadet
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.