Så godt det er med bakt tomat. Ovnstekt kyllinglår og Cherry tomater. ) Nå har vi en baby i hus og det gir ikke så mye tid til å stå på kjøkkenet, men med retter som denne går det veldig greit å spise god middag som ikke krever mye tid
Red Curry Paste er en våt krydderblanding med kremet konsistens. Krydre kotelettene godt med salt og pepper og stek dem raskt i en stekepanne i litt nøytral olje, på god varme
Til to personer trenger du. - 300 g laksefilet- salt og pepper(- 1/2 lime eller sitron)- 5 - 6 poteter- 2 dl fløte- 2 dl melk- hvitløkspulver- salt og pepper- revet ostBle du fristet
Denne synes jeg er veldig god, nydelig som forret. )1 kg rødbeter1 ss olivenoljesalt og pepperKrem100g gresk youghurt2 ss fersk revet parmesan+ litt til pynt1 hvitløksfedd finhakketsalt og pepperSett på ovnen på 175 graderskrell og del opp rødbetene i små staver
Kyllingfileter med potetmos og grønnsaker, sunn og god hverdagsmiddag for hvermansen. Ovnstekte kyllingfileter er brilliant fordi maten”lager seg selv”
En god risotto er absolutt ikke vanskelig å få til, og smakene varieres lett med enkle ingredienser. For meg er risotto med sopp en spesielt god kombinasjon og en av mine absolutte favoritter
Med riktig tilberedning vil du få en helt annen opplevelse av rosenkål og like spise det. Ovnsteke rosenkål med en deilig sødme som kommer fram under karamelliseringen sammen med balsamicoeddik, og det salte og sprøstekte italiensk bacon pancetta, er et flott tilbehør til høst- og vintermat
Nå spises den faktisk med litt gusto og ikke bare fordi at Mamma sier det er sunt. Brokkoli deles opp i mindre biter (gjerne med stilken) og spres ut på panna
Serveres med de potetene og grønnsakene du liker. Kan være det hadde noe med rødvinen som ble konsumert mens jeg ventet på at knokene skulle bli ferdig
Her i Norge begrenser det seg jo med hva du kan få tak i av kortreiste grønnsaker på vinteren. Hovedingrediensen er aubergine som ovnsbakes med masse hvitløk, det er så godt
Helstekt Stangekylling. smak til med salt og pepper / taste with salt and pepper. Masser kyllingen godt før den legges ovnen sammen med hvitløk på midterste rille i en ildfast form
Tilsett en pose med Santa Maria taco krydder. Når vannet har kokt helt bort, tilsetter jeg en boks hakkede tomater, kryddrer det med Herbes de Provence og peppermix
FYLT PAPRIKA & SOBANUDLER MED UMEBOSHI- OG GRANATEPLEDRESSING. Nudler med dressing. Ingrediensene til fyllet kjøres i en kjøkkenmaskin, ikke helt glatt da det er godt med biter av solsikkekjerner
Jeg må innrømme at jeg har blitt svært skeptisk til hvilke merke med kylling jeg spiser. Jeg kjøpte en kyllingfilet og hadde den i en ildfast form med olje i, og mitt i steikeovnen som stod på 150 grader (jeg var så trett at jeg som middag før middagen J)
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.