Ovnstekt Stangekylling med sopprisotto
Mat og vinnett
Mat og vinnett
  • Vurder denne oppskriften!
  • Din vurdering
Sammenlagt vurdering 0 0 vurderinger

Ingredienser

  • 1 hel Stangekylling
  • . 1,7 kg)
  • 2 kvister fersk rosmarin
  • 1 ts paprikapulver
  • 1 ts chilipulver
  • 200 g godt smør
  • 4 fedd hvitløk
  • 1/2 appelsin
  • 1 hel sitron
  • 2 ts salt
  • 300 g risotto ris
  • 3 ss rød paprika
  • 3 ss steinsopp
  • 2 fedd hvitløk
  • 1 stangselleri
  • 3 stk sjalottløk
  • 5 dl kyllingkraft
  • 4 ss solsikkeolje
  • 1/2 flaske hvitvin
  • 100 g fersk parmesan
  • 50 g tørket sopp
  • salt og pepper
  • 1 sitron
  • 2 hvitløksfedd, finhakket
  • 2 ss finhakket persille
  • 2011 med sin gode fylde og friske avrunding synes jeg fulgte retten best, men også den ueikede Dal Nostro Giardino Barbera d
  • 2011 gikk godt til

Instruksjoner

Kommentarer

Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.