Skjær av bein og overflødig fett på kotelettene. Steker koteletter raskt i en varm stekepanne. Stek kotelettene raskt i en varm panne med smør på begge sider, krydre dem med salt og pepper
Til to personer trenger du. - 300 g laksefilet- salt og pepper(- 1/2 lime eller sitron)- 5 - 6 poteter- 2 dl fløte- 2 dl melk- hvitløkspulver- salt og pepper- revet ostBle du fristet
Her får vi mye smak og lekket utseende uten å måtte ta den store oppvasken etterpå. Fantastisk koteletter hvor vinaigretten fungerer både osm marinade for grønnsakene og saus til kjøttet
Dagens oppskrift handler om koteletter. Server koteletter med grønnsaker og ostesaus. 2 nakkekoteletter. Sett ovnen på 225 grader. Krydre dem først med salt og pepper før du steker dem på middels varme i 3 – 4 minutter på hver side. 2 nakkekoteletter
)1 kg rødbeter1 ss olivenoljesalt og pepperKrem100g gresk youghurt2 ss fersk revet parmesan+ litt til pynt1 hvitløksfedd finhakketsalt og pepperSett på ovnen på 175 graderskrell og del opp rødbetene i små staver
Likevel likte jeg overskriften, det kan jo henspeile på en annens bestemor. Jeg tror nok min bestemor ville blitt lettere fornærmet dersom mine induksjonssstekte (og kokte), koteletter ble presentert som hennes
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.