Endelig har jeg kommet til den sistedagen i denne runden med PSMF. De siste par ukene har vært slitsomme, og jeg gleder meg veldig til å spise frukt og bær i morgen
Grei fremgangsmåte, så hiv deg på saken om du trenger en fin fordøyelseshjelper til julemiddagene. Ferdig, tok 5 dager denne gangen. 5 dager denne gangen
Dagens dessert er ei deilig rabarbrakake. Ja, eg veit eg har vore inne i ein rabarbrastim. Men eg har tilgang til mykje rabarbra i hagen her, og dessutan er det så godt
Denne middagen lager seg stort sett påpå grillen. Med grillen nesten satt bort og pinnekjøttsesongen snart i gang – hva var mer naturlig enn grillet pinnekjøttt
Middagen var skinkestek, brun saus og rosenkål. Frokosten idag er Ingers lavkarbobrød med meierismør, kokt egg (2 stk), en jumbokopp te (Gul Lipton) og litt friske bringebær som avslutning
( vi skulle bruke blomkålen dagen etter). Vi tar 2 oppskrifter i dag. Her er lammecarré servert med råstekte mandelpoteter, fyllt tomat, og portobellosopp med pesto
Da jeg så hun hadde egen blogg, Tedags hos Tant Ninette, gikk det nesten trill rundt for en stakkar, – jeg var overbevist, et sånt pepperkakehus skulle jeg lage
Hei hei. I går lagde vi utrolig gode pepperkaker med nøtter og sjokolade. Pepperkakene var alt for gode til å ikke dele, så her kommer årets pepperkake oppskrift
hei igjen alle sammen. da var jeg her igjen med nok et nytt blogg innlegg. denne gangen kommer det en oppskrift på det ingefærølet som skal drikkes her i julen
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.