Så legger du "lag-på-lag" med blader, ta annethvert blad avden første du har stukket ut. Kan evt bruke baksidenpåen teskje dersom du ikke har egnet verktøy
If your oven doesn’t have a fan setting, you can still make fab meringue, but I recommendleaving the cooked meringues in the turned-off oven for a few more hours
Det er imidlertid første gang jeg har prøvd meg på rose swirls på annet enn cupcakes, og jeg måtte derfor lage kremen to ganger for å få rett konsistens til å sprøyte påkaken med
Legg påepleskivene, med enetoppen litt over kanten. Nydelig fingermat som kanapeer jo er, trenger ikke alltid bestå av middagspregede foretter, det kan også være svært enkle desserter eller litt kos i hverdagen om du vil
En ble dekorert som på bildet med nøtter og perlesukker, og kunne spises varm, mensden andre havnet i frysen og fikk et lag melisglasur rørt ut i citronsaft ved servering
Oppskriften finner du under gjærdeiger. Sukkerbunn med sjokoladekrem laget av melkesjokolade og creme fraisè,vaniljekrem med krem og melkesjokoladebiter
Har hatt i litt hvit farge i kremen jeg brukte påutsidenavkaken, syns det ser ekstra fint ut. Hadde litt frosting igjen fra den første kaken, og la et lag med rosa "rose swirls" oppåden hvite
Ta så spiselig lim på langs av kronbladet og rull inn roseknoppen. Roser må også ha en calyx (vet ikke hva det heter på norsk), men er i allefall de bladene som ligger opp langs rosens kronblader
Oppskriften finner du under gjærdeiger. Sukkerbunn med sjokoladekrem laget av melkesjokolade og creme fraisè,vaniljekrem med krem og melkesjokoladebiter
Rull over med balltoolen, fra midten og ut mot kantenpådenenehalvdelenavrundingen. Her vises roser laget med forskjellig størrelse påbladene, jo større blader, jo større rose
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.