Jeg levde ispenningsforhold mellom Kostsirkel og Matpyramidepå den ene siden og mors kjøkken, der mettet fett utgjorde store deler av moroa på den andre
Fargerike geléerYoghurt, rømme og smørAllerede en klassikerpå Bondens markedNoe for sommersalaten. Røkt sik, laks og andre godsakerSpekeskinkerPopulærtmarkedi vårsola
HeidalLandbruksprodukter er en produsent som ofte dukker opp på Bondens Markedi hovedstaden. Stek kjøttet på alle kanter slik at kjøttet får en fin og karamelisert skorpe
Da IMO-sirup aka fibersirupendelig kom påmarkedet her var karamell noe av det første jeg lagde, så dissegodbitene har altså stått på agendaen helt siden da
Jeg fikk kjøpt dette på bondens marked, og det smakte helt fortreffelig. Stek deretter løken og hvitløkenblankilitt smør påmiddels varme i en jerngryte eller lignende
Den ferske chilien brukte jeg fordi jeg fikk tak i det påmarkedetiforrige uke, ellers ville jeg nok, som tyrkere flest, brukt pul biber, relativtmilde tørkede chiliflak med mer smak enn hete, også kjent som Aleppopepper
Victoria plommer fra bondes markedpå lørdag og passer perfekt som høst dessert til helgen. Fjern stenene og strø over brun farin over og bland lett og forsiktig sammen
En dehydrator står påønskelisten og de har nå begynt å komme påmarkedeti Norge, men stekeovnen får gjøre jobben inntilvidere bare man følger med littpå temperaturen som ikke må overstige ca
Det finnes to typer gjær påmarkedet, en for søte gjærdeiger og en. veldiglangtidpå å heve. på melet når du baker, og heller spe på om deigenblir for løs
Jeg lagde disse før sukrin gold kom påmarkedet, men bruke gjerne det som søtning. Jeg husker til og med at det var en som ble sinnafordi jeg viste et bilde av dissegodbitene og refererte tiloppskrifteni boka
Fikk jeg kjøpt på Bondens MarkediTrondheim, men du kan også bruke tyttebærsyltetøy. Det fine med lam er at de har gått og beitetpå fjellet hele sommeren, noe som gir både god smak på kjøttet og et livi pakt med naturen
Denne gangen hadde vi baby back ribs fra Machmanns Markedpå Skøyen. Nærmeste blir vel Den blinde ku i Ås, men jeg jobber på Skøyen, så da er det litt lettere å stikkeinnom der
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.